Da anbefaler jeg å lage en lettvint daddel-og valnøttkake. Det er ikke så lenge siden jeg la ut denne oppskriften på den gamle bloggen. Den er så enkel og god og så er det så greit å få brukt opp restene. Fryse den kan du også, så har du den på lur en gang du trenger den. Bare litt pisket krem på toppen skal til før servering.
Du trenger 1,5 kopp hakkede dadler, 1,5 kopp hakkede valnøtter, 1 kopp sukker, 2 egg, 3ss kaldt vann, 3,5 ss hvetemel, 1 toppet ts bakepulver og 1 toppet ts vaniljesukker. Start med å piske eggedosis og tilsett resten. Stek kaken på nederste rille på 180 grader til den slipper kanten på formen.
Før servering legger du på et lag pisket kremfløte uten sukker. Kaken er søt nok i seg selv.
Så flott den nye bloggen din er blitt, jeg skal nok følge deg videre her i det nye året:-) Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år! Hilsen fra Marianne
Takk, Marianne. Godt nytt år til deg og dine også.
Denne oppskrifta skal jeg prøve meg på.
Fin kake og gi bort i gave også.
Syns det er litt vanskelig med mål oppgitt i kopper på sukker og hvetemel, det er så mange størelser.
Jeg syns det er bedre med mål i dl eller aller helst gram. (Kansje du har di målene også )
Hei Sol. Enig i at kopper er vanskelig, men koppen jeg ofte bruker til baking er sånn ca 1,5 dl. Klem, Ingrid