Ut på tur

I alle fall ikke sur, men dette må være tidenes mest hurtiggående ferie. I dag drar jeg allerede på jobb igjen og er pakket og klar. Jeg blir borte i fire dager med overnatting i Ålesund, Molde og Oslo. I alle fall etter planen, men det kan fort endre seg i min bransje.


Etter 29 år med farting rundt omkring er jeg fortsatt like dårlig på pakking. Klarer ikke bestemme hva som skal med i kofferten. Så er den ikke stor heller da for fire dager.


Har du lagt merke til at vi fikk ny uniform i høst? Vi har byttet ut det beige med blå, veldig blå. Jeg liker silketørkledet best av alt. Det er liksom prikken over i’en og som gjør identiteten synes jeg. Jeg liker best å bruke bukser på vinteren, skjørt vår og høst og kjole på sommeren.

Jeg er ikke glad i selfies, så en kleshenger får duge og da får dere, fine lesere, bruke fantasien til å tenke på hvordan jeg ser ut i dette her, ha,ha,ha.

Beklager at bildene er av mindre god kvalitet. Jeg har altfor dårlig lys tilgjengelig og det blir så veldig avslørende på store bilder.

Uansett, ha en fin dag. Jeg stikker ut til flyplassen og dere er hjertelig velkomne til å «bli med meg» på jobb de neste dagene om dere vil.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

5 kommentarer om “Ut på tur”

  1. Gratulerer med ny bloggside, jeg har fulgt bloggen din lenge og følger med over her. Lykke til .

      1. Gratulerer med ny blogg. Jeg har også fulgt deg i mange år på din gamle blogg. Fotandringen fryder heter det. Lykke til videre.

  2. Ferien flyr gjerne fort. Den nye drakten synes jeg ser bra ut. Liker at den er blå. Jeg tenker blått da jeg tenker på SAS. Jeg flyr meget skjelven, og må si at jeg ikke liker det lenger, (meget dumt). Føler på det overfor mannen som gjerne vil på tur.

  3. Jeg er med på tur!!! Lekker arbeidsdrakt og ja, skjerfet er kjempefint! 🙂
    Gleder meg til å se litt mer fra bak kulisenne hos dere i flybransjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..