Første stopp Molde

Første aktive tur i går gikk fra Oslo til Haugesund og der blåste det gitt. Vår landing gikk heldigvis fint og uten den helt store turbulensen.
Men herlighet som det blåste på bakken. Det ser stille og fint ut her sett fra mitt ståsted, men i kastene gikk det nesten ikke an å gå utenfor flyet. Vi blei da også litt forsinket på grunn av vinden. Mannen som skulle fylle drivstoff hadde også sine utfordringer der ute.
Siste turen for kvelden gikk fra Oslo til Molde. Vi våknet til snø og skiftende vær og det er ikke så innbydende å være ute, dog har jeg vært ute en liten tur og en av min kollegaer hadde bestilt seg frisørtime. Godt med det man kan få gjort mens man er på jobb. I alle fall for dem som jobber full stilling og er bortreist nesten hele tiden.
Jeg tok meg turen til Fole godt, som er en kjempekoselig kafé drevet av en tidligere kollega fra SAS. Når det selges ferske scones klarer jeg ikke motstå fristelsen. Elsker scones. I tillegg har jeg vært på salg hos Ark og kjøpt Den store godnattboka. Nå er Elen så stor at vi kan lese godnatthistorier sammen før leggetid.
En liten yogaøkt blir det også tid til. Ja, vi har ganske god tid i dag. Helt frem til klokken 16 faktisk og vi skal bare fly to turer i dag. Fra Molde til Oslo og så over til Ålesund.

Ha det fint så lenge og så ses vi fra Ålesund i morgen.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Første stopp Molde”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..