5 gode grunner til å gjøre yoga

Jeg har drevet på med yoga noen år nå. Ikke alltid like aktivt, men jeg kommer stadig tilbake til denne fine formen for trening. Den gir meg ro, styrke, smidighet og balanse. Jeg tror det er viktig å trene ballanse jo eldre man blir, og balanse er ikke jeg veldig god på.

img_4549Noen ganger har jeg med yogamatte på jobb og gjør stillinger på hotellrommet eller hjemme i loftstuen. Da bruker jeg Appen,Yogastudio, som jeg synes er veldig god.

img_4557I tillegg tar jeg yogatimer på mitt lokale yogasenter, Viben yoga Jeg synes det er fint med en kombinasjon av disse to.

img_4552I denne artikkelen fra I form finner du fem gode grunner til å gjøre yoga.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “5 gode grunner til å gjøre yoga”

  1. Jeg elsker også yoga og gjør det her hjemme foran pc (stor skjerm) eller i stuen. Har kjøpt meg yogamatte og holder på. Samme her, stiv og støl, balanse er dårligere og stresset kryper opp i nakken på meg. Jeg har fulgt med på You tube og gratiskanalen til Yoga with Adriene og synes den er veldig bra.
    Ellers kan jeg også anbefale Ekhart yoga og SarahBethyoga. Fine kanaler på You tube det også 🙂
    Det er skikkelig bra trening og særlig for deg som er på farta så mye, så er det jo helt gull med den appen og at du bare kan rulle ut matten din på hotellrommet. Kan ikke tenke meg noe kjedeligere enn å løpe på tredemøllen, da synes jeg yoga i ro og fred er mye mer ok.
    Og det skal jeg gjøre nå… i dag er det nr 9 av Yoga revolution for meg (fra Adriene) – Empower 🙂

    Namaste!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..