Nyt helgen

Bruk denne helgen til å gjøre det du aldri får tid til. Kanskje pleie deg selv, senke skuldrene og gjøre de valgene som gjør deg godt. Kanskje er det å sette deg ned og blad igjennom favorittmagasinet ditt eller kikke på gamle bilder og drømme litt. Eller det er å ta deg en bytur en lørdags formiddag for å puste inn litt byluft og glede deg over et lite kafébesøk. Pust dypt ned gjennom magen og kjenn litt på alt det du er takknemlig for, og brygg deg gjerne en god kopp te.Hell kokende vann over sitronskiver, ingefær og friske mynteblader og la det stå og trekke litt.Tilsett gjerne litt søt og god honning om du vil. Dette er en frisk og god kombinasjon og blir fort en favoritt.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Nyt helgen”

  1. Den teen skulle jeg gjerne hatt nå, ettersom jeg er blitt veldig forkjølet.
    Egentlig skal vi danse gammeldans i bunader i morgen. Det pleier å være ca. 100 personer som møtes til festaften i det vakre Ris Menighetshus. Der danser vi, spiser, drikker og hygger oss. Håper jeg blir bra nok.
    En hyggelig helg ønskes av Tove/fargeneforteller.

  2. Planene for helgen er allerede lagt. Det eldste barnebarnet kommer tidlig lørdag morgen og resten av familien hans kommer tilbake utpå ettermiddagen til middag. Forberedelsene til veldig mange gjester helgen etter er igang og søndagen blir nok preget av det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..