Man oppfordres til å spise mindre kjøtt og hvorfor ikke spise vegetar en gang i blant. Jeg laget zoodles av søtpotet og fant inspirasjon hos Caroline Berg Eriksen Tidligere syntes jeg søtpotet var litt søtt og emnet i smaken, men nå har jeg lært meg å like det veldig godt.Jeg valgte kikerter i steden for cashewnøtter, da nøttene er så veldig kaloririke. Det fungerte fint, men man holder seg kanskje mett litt lenger med cashewnøtter.
Kikerter, hvitløk, salt og litt vann moses med stavmikser. Søtpoteten skrelles og kuttes opp med et juliennejern. Stek søtpoteten i smør eller olje i en stekepanne, tilsett (litt mye) basilikum, babyspinat og litt salt og så kikertmosen. Til slutt smuldres Chevre i blandingen.Da er det bare å nyte denne smakfulle vegetarmiddagen. Jeg tror dette også kan fungere som en side dish til stekt kyllingfilet, eller som en kveldssnack, eller som en tapasrett.
Takk for kommentar på listebloggen, og jammen har du en fin blogg du også! Må legge deg til i leselista mi.
God helg!
Ummmm…ser kjempegodt ut! Dette skal prøves – muligens i morgen. Takk for inspirasjon.
Ha ei fin helg.
Spiser vegetar av og til..og det her ser veldig godt ut :)) Veldig fine bilder på bloggen din om dagen :)) God helg ❤ Annebe