God morgen, kjære dere

Kjenner du følelsen av å våkne opp god og uthvilt etter en god natts søvn, og solen kiler deg på nesen gjennom en glippe i gardinen? Så god følelse. Etter det ufyselige været i går, så er dette helt magisk. Solen varmer husveggen, og vanndamp stiger som røk utenfor vinduene, der jeg sitter i stuen med morgenkaffen og ser på.Rosene har fått stå ute i natt for å friske seg opp til en ny dag på bordet. Bare å gå ut og hente dem inn var en nytelse akkompagnert med sol og fuglekvitter. I tillegg drømte jeg meg bort i denne inspirasjonen fra YouTube.

I dag pakker jeg kofferten for nye eventyr på jobb i fire dager. Jeg har jo vært hjemme ganske lenge nå siden jeg måtte sykemelde meg forrige søndag da jeg mistet stemmen. Kanskje møter jeg noe av dere på flyet i løpet av disse dagene, hvem vet. Vi ses fra et sted i landet og ta vare på bollesøndagen. Spis så mange du orker, det er lov i dag.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “God morgen, kjære dere”

 1. God søndag og god vakt til deg !
  Herleg å vakne til go¨vær etter ein slik gråværdag som var over heile Vestlandet i går.
  Tenkte på dei mange som var på Østlandet og gjekk på ski i vinterferien, og trudde dei ville få ein strabasiøs tur heimatt. Men, i dag er det sol frå skyfri himmel og snart tid for ein nydeleg søndagstur.

 2. Roser er vakkert. Selv hadde jeg samme følelse da jeg våknet opp i dag, ble fyllt med energi, var så vakkert der ute å jeg kjenner kroppen bare blir fyllt opp med energi. Det går mot vår og lysere tider, ha en flott søndag

 3. Nytelse å se den vakre yoga videoen du her har funnet !
  Tenk å ha sånn kontroll over kroppen ? Så sterk og smidig…wow…jeg blir imponert !!!

  Jaja, mistet nesten lysten til å ta mine små yoga øvelser (les: tøy og bøy) etter dette…. trøster meg med hun startet ung og har holdt på hver dag i alle år !!!

  Men, noe er bedre itte no’….! Så «hund og katt» øvelse her kommer jeg…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..