Jeg er i Haugesund i dag

En by som ikke er den mest sjarmerende, synes jeg, men den har sjarme på sin måte. Uansett må jeg ut en tur for å trekke litt frisk luft i løpet av dagen. Det blir det ikke mye av mens jeg er på vingene.Haugesund er kanskje mest kjent for sin filmfestival og tildels også sildajazz.I forbindelse med filmfestivalene, så har de også en nasjonal «walk of fame» i Haraldsgaten.Den samme hovedgaten har flere innvandrerbutikker, samt noen kjekke små kles-og interiørbutikker for oss damer. Byen har i alle fall en levende gågate med mange butikker, og ikke bare tomme lokaler.Jeg fikk jo kjøpt litt til meg selv også. Vi trenger alltid en ny genser til våren, gjør vi ikke?Plutselig dukker en Pushwagner opp langs en husvegg. Det er jo litt kult da.Mannen og jeg har 14 års bryllupsdag i dag, og jeg syntes det var en god anledning til å spise kake. Jeg er jo ikke vanskelig å overtale. Jeg spiste kaken og drakk kaffen min her. Jeg har smakt bedre ostekake, men det er den andre baksten som visstnok skal være byens beste, og det ser unektelig godt ut.Naturbakst heter stedet, og de har i allefall den søteste veggen. I morgen håper jeg vi ses fra Oslo. Ha det bra så lenge. Jeg flyr straks videre, men via Heathrow først.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Jeg er i Haugesund i dag”

  1. Til lykke med bryllupsdagen. Jeg har lest bloggen din lenge, og synes den er meget inspirerende.Skulle spurt tidligere, men hvilket merke er de brune lave skolettene dine.

    1. Hei Gunn. Så kjekt at du liker bloggen min og finner inspirasjon. Skolettene mine er fra Bianco og kjøpt for et par år siden. Kanskje de har noe lignende fortsatt.

  2. Enig med Nana – riktig så sjarmerende. Jeg har selv veldig gode minner fra Haugesund fra mange år tilbake. Da var jeg «Landsformann» som det da het, for Ladies Circle, og vi hadde Landsmøte i Haugesund. Jeg ble mottatt som en dronning, og fikk suiten til Liv Ullmann på hotellet. Gode minner er deilig å ta frem i etterkant. Hilsen Tove

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..