Tøffe bukser er ingen enkel sak

Plutselig er det 2. mars og hvor deilig er ikke det, dere. Nå er det bare å se fremover og opp på solen som står høyere og høyere på himmelen for hver dag. Håper vi får se herligheten ofte fremover nå.

Når våren kommer får jeg alltid lyst på nye bukser som ikke er jeans, og det er ikke enkelt å kjøpe kule bukser for voksne damer, ikke for meg i alle fall. Hos Lindex har jeg funne disse fine buksene her.Denne har jeg kjøpt i blå og krem, og det er ikke meg som er modellen i den hvite altså. Disse ligner litt på buksene fra Fiveunits, men jeg føler meg mer vel i disse som har en klafflomme bak. Buksene fra Fiveunits er veldig fine foran, men ikke fullt så flatterende bak, synes jeg.

Sånn ser jeg ut i den blå varianten. Jeg er 160 cm høy og bruker str.34 eller XS.

Og dere, jeg prøvde denne blomsterbuketten fra Gant her en dag, men de hadde ikke min størrelse. Det hadde jo vært litt fristende sammen med en enkel lys T-skjorte en lun og deilig sommerdag ved sjøen, på hytta eller i byen. Man må jo bli glad av å gå rundt med denne gledessprederen, eller?

Jeg er på Instagram og Snap om dere har lyst å bli med meg der også. Søk bare etter ingridtunheim og heng deg på. Det hadde vært kjempegøy👏🏻😊

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

5 kommentarer om “Tøffe bukser er ingen enkel sak”

  1. Fine bukser det der :)) Får lyst på noe nytt på denne tida ja..men jeg har en del vår/sommebukser jeg liker så skal prøve å bruke det jeg har… men litt nytt måååå man ha :)) Annebe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..