Hei igjen. Her er hva jeg drev på med i formiddag. Og dere som følger meg på Snap (ingridtunheim) har tatt del i alt det andre jeg også har gjort i dag. Nå er lørdagsfreden senket seg i stuen, og mannen står for lørdagsmiddagen mens jeg nyter min G&T.
Jeg laget brødkrutonger av dansk rugbrød. Jeg har stekt dem på panna i meierismør og litt ekstra salt. Etterpå har jeg latt dem tørke/steke videre i stekeovnen på ca 180 grader til de er sprø.Jeg oppbevarer dem i et glass og de er ikke der lenge før de er spist opp.
Disse er så gode at de lett kan spises som snack sammen med en god kopp te. Jeg kjøpte en gang tynne chips laget av Dansk rugbrød på Ultra og det var utrolig godt, syntes jeg, men de selges ikke lenger. De kan jo krydres med favorittkrydderet, hvitløk osv. for å få mer smak om man vil, men jeg liker dem enkle.
Ha en vidunderlig fin lørdagskveld, fordi du fortjener det.
Mums de ser godt nok lækre ud. Dem tror jeg at jeg må prøve en dag 😀 Jeg kan sagtens forestille mig at spise dem som en lille snak. Umm
Ja, prøv det. Du vil ikke angre.
De ser jo skikkelig gode ut :)) Veldig fine bilder er det også 🙂 Annebe
Takk, Annebe. Jeg liker å ta bilder nå når jeg får dem bedre frem på denne nye bloggen.