Til barnebarna

Jeg har strikket nye luer til barnebarna etter oppskrift fra KlompeLOMPE.  De har så mye delikate strikkeklær til barna, og er du på jakt, så ta en titt der.Nå håper jeg jentene skal bli fine når vårsolen titter frem og vinterklærne byttes ut med lette sko og jakker.

Planen min var å ikke passe dem denne friperioden, men de er jo så skjønne, småjentene mine. Smelt! Så nå har jeg avtalt å hente dem i barnehagen i morgen og gleder meg allerede.

Ha en finfin onsdag.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

15 kommentarer om “Til barnebarna”

    1. Du har så fine barnebarn. De to eldste av barnebarn bor i Telemark. De er i ungdomsårene begge to. Alt for langt borte så jeg savner de veldig. Heldigvis har vi to her som er litt yngre.Så heldig du er som har begge i nærheten.

  1. Som «ny» mormor oplever jeg også den store glæde, det er at have børnebørn (Frida på 1½ år). Ovenikøbet bor den lille familie hos os, mens deres lejlighed bliver renoveret. De flyttede ind 7. januar, mens udflytningsdatoen endnu er usikker. Måske midt i april. Jeg kom i gang med at strikke igen, da jeg blev mormor, men jeg har ikke fået strikket så meget til Frida endnu – men det skal nok komme. Klompelompe-bogen bliver også flittigt omtalt på danske blogs, så måske jeg skal en tur på biblioteket for at se nærmere på de fine opskrifter.

  2. Hvor er det fine huer! God fornøjelse med pigerne i morgen! Det må være så hyggeligt at have sådan et par børnebørn man bare kan hente i børnehaven 🙂

  3. Fin-fine luer til barnabarna dine. Det er så sant, Klompelompe har mange herlige fristelser. Kjekke gaver det her, både å gi dem og å motta dem 🙂

    Nyt dagen! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..