Hei og god morgen

Her er dagen allerede i gang selv om det er fridag og ingen planer. Typisk meg å våkne tidlig uansett. Ettermiddagen på hytta i går blei så fin og vi satt ute i solveggen og bare kosa oss i godstolen med saueskinn og en liten ferieakevitt. Dere som følger meg på Snap fikk jo bli med meg inn en tur også.Jeg kjente på sommer- og sørlandsfølelse da vi drakk hvitvin og spiste ferske reker i går kveld. Å, det er så godt, enkelt og godt.

Et lite tips fra meg. Når vi spiser reker så bruker jeg ikke papirservietter, men bomullskluter som jeg har kjøpt på Søstrene Grene. De suger så godt til seg vann og blir ikke så klissete og våte som papirserviettene. Jeg vasker dem og de brukes om og om igjen, og jeg velger å tro at det er miljøvennlig også.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

13 kommentarer om “Hei og god morgen”

 1. Det ser lækkert ud med rejer – og en god ide med kludene!
  Jeg ville gerne være i en hytte lige nu – her i DK svinger vejret mellem vådt og gråt. Heldigvis har vi udsigt til sol.

 2. Åh, rejer og hvidvin, det er bare sommer. Og jeg elsker sommer! Jeg skal huske ideen med bomuldsklude til rejefedtede fingre. Den er god 🙂
  God fridag til dig, Ingrid!
  Kh Nana

  1. Lurt med våte kluter når man har reker. Skal ta en tur innom Søsterne Grene og kjøpe noen. Nå er koppene kommet og tatt i bruk allerede. Er fornøyd med dem.
   Anna-Marie.

  1. Tenkte på helt hvite fat for jeg synes det er så fint. Men de sende med mønster og de er også fine. Kjøpte ikke frokost fat.

 3. Reker smaker alltid godt, men det smaker ekstra godt en varm sommerdag ved kysten med en kald hvitvin til. Da storkoser jeg meg. Takk for tips! skal skaffe meg kluter jeg også ;o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..