Jeg drømmer meg bort

Jeg leser hagemagasiner og drømmer meg bort. Ute er det ganske kald vind, og selv om himmelen er blå innimellom, så er det surt.Jeg har så lyst på en hage med rom til å gå inn i og et tett staudebed. Jeg syntes det var så fint med natursteinen langs bedet på bildene i magasinet. Uff, det vil jo ta vinter og vår, og ikke minst år, før det vil vokse seg til i så fall.Jeg har lyst å gjøre noe langs hekken her. Den blir bare 80cm høy og er plantet av naboen. Vi hadde noen høye busker på innsiden, og som vi fjernet i høst, og nå er det så åpent. Kanskje kan vi plante noen lave trær med bar stamme og krone for å bryte litt og med blomsterbed under.Jeg har lyst på en sitteplass for to stoler ved epletrærne, men jeg vil ikke det skal være så åpent. Der har vi så fin sol på våren og høsten når den står litt lavt på himmelen. Epletrærne har forresten fått såpestykker hengende på seg. Rådyrene elsker epletrær og såpen hjelper litt til å holde dem borte. Naboens trampoline er heller ikke videre flaterende. 

Denne delen av hagen bruker vi ikke så mye siden vi har utestue og stor skiferplatting på andre siden. Det er der vi oppholder oss mest på sommeren. Ja, ja, jeg drømmer videre. Vi ses.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

14 kommentarer om “Jeg drømmer meg bort”

 1. Mye lekkert en kan gjøre ut av hagen ! Nå blir det jo bare veranda med noen blomsterkrukker på oss ! Jeg holdt aldri veldig mye på i hagen, men litt.. hadde jo epletre, pæretre og den vakre rosa Peonen..det vil jeg nok savne litt :)) Kos deg med hage og drømmer du :)) Annebe

 2. Noget af det gode ved at have en have er alle de drømme der opstår! Trækroner der svæver over hækken lyder altså som en glimrende idé!
  Kh Nana

 3. Det er fint å ha drømmer. Har så mange drømmer for Hagen min også. Men bet ikke helt hvor jeg skal begynne. Men noen drømmer er alt realisert der ute da. Pallekasser hvor jeg han dyrke mine egne grønnsaker. Det er så koselig og hente egenproduserte ting ute i Hagen. 👍🏼

 4. Flott og ha planer. Ser at dere kan begynne og planlegge hvordan dere vil ha det. Her nord har vi full vinter så noe planlegging er ikke i tankene. Ved sankthans tider kjøper vi sommerblomster som vi har i krukker. Skulle ønske at vinteren ikke var så lang. Tenk og kunne planlegge allerede hvordan du vil ha det ute. Nei vi har det bra her.

 5. Lov å drømme, også er det så billig !!

  Må innrømme, jeg elsker min hage i Italia, skulle gjerne hatt mere blomster, men det blir med roser….her og der….
  jo mer blomster, jo mer stell…..og mer luking osv osv….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..