Hei fra Oslo

For en fin dag vi har hatt i Oslo i dag, og ved lunchtider besøkte vi Vippa.Vippa er et nytt sted på Vippetangen. Stedet åpnet i dag og hadde ikke så mange gjester da vi ankom, men det fyltes mer opp etterhvert. Dette kommer nok til å bli et kult sted til sommeren med sitteplasser utendørs i solveggen, og rett ved sjøen.Dette er et nytt konsept med spiseboder med mat fra forskjellige land. Bodene er inni en hall og det hele er nokså rustikt.Jeg var ikke så veldig sulten og gikk for falafel fra den syriske boden.Datteren min og samboeren skal flytte til Tøyen, rett ved Botanisk hage og da måtte vi sjekke ut den.  Her snakker vi kaktus altså.I Viktoriahuset er det vannliljer og tropiske vekster. Jeg må besøke denne hagen på sommeren også for å se når alt ute står i full blomst og er på sitt vakreste.Den botaniske hagen har også, som seg hør og bør, en trivelig liten kafé med både ute- og innendørsservering.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Hei fra Oslo”

  1. Der er det så koselig og fint å vandre rundt i….ett par år siden jeg var der nå, sammen med dameklubben min, og vi satt også ute og spiste akkurat der 😉

    Nyt dine fridager, og påsken !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..