God morgen fra Oslo

Ungdommen, eller jeg må kanskje si, de unge voksne når de er 26 og 27 år snart, lager kaffe og frokost til meg på kjøkkenet, og jeg ser på noen av bildene jeg tok i går.Hvor glad blir man ikke av å se på vakre tulipaner en søndagsmorgen, se ut vinduet og konstatere, og bestemme seg for, at dette blir en fin dag.Vi spiste indisk på Curry & Ketchup i går kveld. Det var et trivelig, og tydeligvis populært, lite sted med god mat, for her var det fullt av gjester. Liker du krimskrams, er dette stedet for deg. Det var mildt sagt fullstappet over alt. Stedet ligger like ved Frognerparken, og der gikk vi oss en fin liten kveldstur etterpå.

Jeg setter meg på flyet hjem igjen i ettermiddag og har fri et par dager til, men først en liten tur ut i byen. Ønsker deg en finfin søndag der du er. Vi ses😊

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “God morgen fra Oslo”

  1. Hvor lyder det altså hyggeligt at du bliver vartet op af de unge voksne. Det er så skønt at være sammen med sine voksne børn – og svigerbørn. Jeg føler mig så rig og privilegeret når jeg er sammen med de unge mennesker. God søndag til dig!

    1. Ja, det er man, rik og privilegert. Det er så fint å bli med dem i deres miljø og omgivelser og se at de har klart, og klarer seg godt som voksne ansvarlige mennesker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..