Borddekking

Jeg er ingen dyktig borddekoratør, men det er Anettewillemine, som er profesjonell på området. Hun har så flotte bord, men for meg blir det litt mye stasj. Jeg liker enkle ting når jeg skal gjøre noe hos meg selv.Vi skal ha gjester i kveld og jeg tenkte å gjøre dette litt påskeaktig. Utfordringen er at jeg ikke har noe påskepynt og ønsker heller ikke å kjøpe noe. Det lille jeg har ligger på hytta.Jeg har kjøpt en potteplante, klippet av blomstene og satt dem i oasis i små eggeglass. Vrihassel har vi utenfor huset og så har jeg lagt på noen fine stener og litt gåsunger. Vips, så ble det litt påske. Vi skal servere delingsmeny, så da må det være plass til maten på bordet, og ikke bare stasj.

Jeg er så glad i vrihassel og bruker det så mye at det snar er på tide å finne på noe nytt.

Forresten, har du lyst på litt deilig dansk blogginspirasjon anbefaler jeg deg å besøke Nana med bloggen Mitlandliv. Hun bor på en nydelig, delikat og sjarmerende gård i Danmark og har så delikat og fin blogg.

Ha en riktig god påskeaften.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

11 kommentarer om “Borddekking”

 1. Så fint bord du har dekket.
  Må bare spørre hva det hvite service ditt heter det er så fint 🙂

 2. Det er da et yndigt, meget påskefint bord du har dækket, Ingrid! Enkelhed er altid godt efter min mening – også når det gælder borddækning, og dit bord er fint og enkelt 🙂
  Tusind tak fordi du linker til mig! Det er så sødt af dig!
  God fornøjelse med gæsterne i aften!
  Kh Nana

 3. Syns du fikk det til å se veldig proft og lekkert ut jeg :)) Jeg liker det enkelt jeg også, og de små blomstene fordelt slik du har gjort her var et bra tips :)) Ha en koselig kveld og god påske videre ❤ Annebe

 4. Jeg holder også mest af det enkle og pynter slet ikke op til påske bortset fra, at jeg køber friske, gule tulipaner. Jeg pyntede lidt op til påske med små, gule påskekyllinger, da mine børn var små.
  Dit bord er virkelig pænt og indbydende.

 5. Dette ble både flott og elegant bord. Du har kun brukt naturlig pynt og med de gule blomstene og puselabbene ble det jammen mer enn nok påskebord. Trenger ikke noe mer 😉👍🏼
  Kos dere masse i kveld med gjestene deres🌼🌼🌼

  Klem

 6. Ahh – så lekkert bord. Jeg liker begge deler – noen ganger er det fint med mye – mye farger mye stas og stæsj – andre ganger er lite og enkelt det fineste.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..