Seks enkle og klassiske ting til sommeren

Som jeg gleder meg til sommer, sol og varme. I vårt langstrakte vakre land er det ingen garanti for at vi får den sommeren vi ser frem mot, men ingen får ta fra oss drømmen. Her er i alle fall seks ting jeg har lyst på til fine og lune sommerdager.

Jeg har lyst på et nytt klassisk dongeriskjørt, det gamle er utslitt. Hvor fint er ikke det sammen med en helt enkel hvit skjorte som er åpen i halsen og litt oppbrettede ermer. Avslappet, hverdagslig og enkelt samtidig som man er velkledd.

Dette smykket, som heter Grateful og er fra David-Andersen, ville jeg hatt i halsen under den åpne hvite skjorten. Det finnes jo en mengde av denne type smykker for tiden med varierende print som bokstaver ol., men at det heter Grateful, det falt jeg for.
Disse armbåndene fra Hermès er så fine og enkle, og de finnes i flere farger og metaller, så ja takk.

På beina kunne jeg hatt disse lyseblå klassiske skoene fra Adidas. Jeg trenger et par sneakers, og har sett på hvite, men disse var fine da. Jeg har ikke sett dem i real life, så jeg tror jeg må se på dem før jeg bestemmer meg.

Et enkelt flettet nett er så fint på en varm sommerdag. Hva er vel mer sommer enn det?

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

9 kommentarer om “Seks enkle og klassiske ting til sommeren”

 1. Åh, ja, sommer. Suk! Jeg længes efter sommer. Her i Danmark er der desværre heller ingen sommergaranti, men, som du siger, vi har da lov at drømme 🙂 Jeg er også ret vild med den kurvetaske!
  God forårsdag til dig!

 2. Likte alt sammen jeg..dongeriskjørt og hvit skjorte har jeg som er ganske fint :)) Fine ting som passer til det meste det her… så kan man variere med det en har fra før ❤ Annebe

 3. åh alt er kjempefint!!! Du har god smak Ingrid 🙂
  Ang sånt nett så kjøpte jeg et for noen år siden på Home & cottage, av merket Tine K. Det har jeg ikke angret på. Fineste sommerveska (på stranda) 🙂
  Hermes – jeg kjøpte et Hermes armbånd i Paris når vi var der forrige (for mange år siden nå) men ikke i metall. Jeg kjøpte i brunt skinn med gullspenne, ser ut som et lite belte. Det har jeg brukt så masse og jeg er så glad i det. Så mitt tips er hvis man er som meg, ikke så veldig glad i shopping og jeg blir ofte helt forfjamset og ender ikke opp med noe… bestem deg for en eller to fine ting på forhånd og kjøp de! Jeg gjorde det med Hermes armbåndet og det er jeg bare så glad i … (sa jeg igjen!)

 4. Da er det bare å kle på seg og komme seg ut til sommersesongen !

  Jeans skjørt er ett must, nytt ble kjøpt inn ifjor for min del, det andre var blitt for slitt syntes jeg etter 4 år !!
  Tidløst plagg !

 5. Hei Ingrid 🙂 Fin inspirasjon for våren 🙂 Jeg er ikke noe skjortemenneske, har litt problemer med at jeg synes «kraven» blir «rotete» 🙂 Så hos meg er det t-shirts og bluser. Men synes at alle andre ser flotte ut i skjorter. Så fin bloggen din er. Skulle ønske jeg kunne bytte bloggplattform, men jeg har hatt den i så mange år så jeg tør ikke. Ha en fin og glad dag hvor enn du er 🙂 Klem

 6. Så masse fine tips du hadde her. Etter å ha gått ned 50 kg har jeg ikke lenger olaskjørtet mitt, men har savnet den så jeg burde skaffe meg en ny slik ❤️ Og de flotte smykkene og ikke minst veska😍
  Ønsker deg en fin helg❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..