Good morning

Endelig skinner solen og vekker meg med sine livgivende stråler som banker på vinduet. Hvor deilig er ikke det, rene energoboosten på nesen andre morgenen på rad. Litt varme i tillegg nå hadde vært gull, men den kommer nok snart. Solstrålene gjør uansett underverk på kropp og sjel og ikke minst, humør.

Jeg har litt dilla på kokosmelk for tiden og liker godt å lage kjøleskapsgrøt av kokosmelk og chiafrø. Digg som venter meg i kjøleskapet når jeg står opp. Jeg blander 2 dl kokosmelk med 3 ss chiafrø og setter blandingen natten over i kjøleskapet. Dersom jeg har helfet kokosmelk bruker jeg 1 dl melk og 1 dl vann. Denne spiste jeg med mitt hjemmelagede kirsebærsyltetøy fra bærene i hyttehagen. Hver gang jeg spiser dette syltetøyet er jeg så takknemlig for det kirsebærtreet. Stakkars, det ser litt puslete ut, men for noen unike bær ment for syltetøy. Det er til å bli glad av.

Følger du meg på Snap, ingridtunheim, så kan du bli med en tur ut i hagen.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “Good morning”

  1. hjemmelaget syltetøy er så godt! Gleder meg til det er sesong for å gjøre denslags igjen. Nå har vi spist opp alt fra i fjor

  2. Godmorgen, Ingrid, eller nu er det jo rettere «goddag». Jeg bliver helt glad af at læse dit indlæg som har sådan en fin livsglæde i sig. Tak for det 🙂

  3. Jeg tenker sjelden på å kjøpe kokosmelk.. bra å bli minnet på , så kanskje jeg husker å kjøpe neste gang jeg handler :)) Så godt ut det du hadde gjort i stand her :)) Fint nett i forrige innlegg også ❤ Annebe

  4. Heldige deg som har kirsebær i hagen, – det er få ting som er hyggelegare og bedre enn å laga syltetøy av egne bær.
    Du veit kva du får i dag, og du kan bestemme både sukkerinnhold og anna.
    det er nesten så eg alt gleder med til seinsommer/høst 🙂 men først er det vår!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..