Ting jeg liker

Hei på deg. Håper du våknet i dag med en super følelse i kroppen etter en god natts søvn og er full av glede og tiltakslyst. I dag presenterer jeg igjen ting jeg liker.

Jeg liker grønn mat og spiser store mengder. Det hadde vært interessant å vite hvor mange kilo det går med i løpet av et år. Det er nemlig ikke få, og det er jo bare sunt. Det gir meg god samvittighet også, og jeg klarer meg ikke uten rett og slett.

Jeg drikker grønn smoothie og spiser disse grønne goodisene i alle varianter. Som salat, som wok, i omelett og i supper. Jeg blir ikke lei, og så glad som kroppen min blir av det. Mage og tarm jubler, og jeg blir glad og fornøyd. Ingen dag uten hvis jeg får bestemme.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Ting jeg liker”

  1. Endnu et indlæg der gør glad. Tak for det, Ingrid! Jeg elsker grøntsager, og jeg har altid elsket grøntsager. Jeg er for en del år siden holdt op med at spise det meste kød (spiser dog stadig fisk), og jeg har aldrig i ét sekund savnet kødet. Bare jeg får grøntsager, er jeg glad 🙂

    1. Jeg spiser kjøtt, men ikke veldig mye, og mest kylling. Det blir mye fisk hos oss også og i går fisket mannen en flott torsk. Gleder meg til den kommer på bordet.

  2. Grønnsaker (og frukt og bær) er jo så godt! Hos oss er vi veldig glade for at alle butikkene kjører 10% avslag på frukt og grønt for tiden, for vi spiser mye av det. Jeg er den som må be barna mine om å huske å spise litt kjøtt og pasta i tillegg til brokkolien, liksom. Nå for tiden har jeg dilla på salat av ruccola, mango (eller drue eller plomme), soltørket tomat, sukkererter eller squash, koriander og gressløk eller vårløk, noen nøtter og en dressing av chiliolje og mangoeddik fra Oliviers. Det er så sjukt godt, og jeg kunne spist det til alle døgnets måltider.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..