Jeg hadde barnebarna på overnatting i går, og dere som følger meg på Snap så at det både er kjekt og slitsomt på en gang. Jeg hadde et par overmodne bananer liggende og med god assistanse fra småjentene sittende på kjøkkenbenken bakte vi en kjempegod banankake. Eller rettere sagt, to kaker.
- 2egg
- 2 kopper sukker
- 2 moste bananer
- 1 kopp smeltet smør
- 8 ss melk
- 2,5 kopper mel
- 0,5 kopp lettkokte havregryn
- 2 ts bakepulver
- 2 ts vaniljesukker
- 1 ts natron
Pisk egg og sukker til eggedosis og ha oppi resten. Jeg brukte to små lange former, men mengden passer også til en rund på 24 cm. Kaken stekes på nederste rille på 180 grader i 30-45 minutter.
Danske Pia, med den flotte bloggen FiftyFabulous har bakt bananbrød om du heller har lyst å prøve ut det for dine modne og småbrune bananer.
Din kage ser lækker ud – den må jeg prøve!!
Jeg linket til deg og ditt bananbrød i dette innlegget og håper det var ok.
Ja, det er jeg rigtig glad for – tak for det!
mmmmm nam, veldig fristende !!
Dette ser godt ut. Takk for oppskrift.
Dei kosa seg sikkert jentene, som fekk vere med på baking og smaking 🙂