Spring is i the air

Det er vår, og er det ikke herlig, og så vel fortjent som det er. Jeg har vært ute hele dagen og hver solstråle og varmegrad har vært hjertelig velkommen. Nesten så jeg kjenner D-vitaminene trenger seg inn i huden.

Jeg har fjernet ugress, plantet sukkererter og vært på gartneriet, to ganger faktisk. Jeg tok en ekstra tur med barnebarna slik at de fikk velge seg ut hver sin blomst som de skal ha hjemme og passe på.

Jeg planlegger en tur på hytta i morgen tidlig, og har kjøpt noen stauder til bedet jeg skal anlegge der. Det blir så spennende å se om jeg får det til.Den gamle plantekatalogen er snart helt utslitt. Åååå, det er så mye fint og drømmene og pågangsmotet så stort nå på våren.

Jeg drikker mye sitron-,ingefær- og myntete og det er godt å gjøre litt stas på seg selv og drikke fra et fint glass. En kopp av denne teen hjelper i alle fall meg bort fra søtsuget på kvelden. I alle fall enn så lenge.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

5 kommentarer om “Spring is i the air”

 1. Herlig med sitron og ingefær – det bruker jeg også – men phu – sukkersuget er der likevel..

 2. Tror jeg må lage en slik drikk nå som det er finvær jeg også…ser fristende ut :)) Dekorativt med kaktusen i forrige innlegg.. jeg liker slike små «blomster» ruver ikke så mye .. God helg ❤ Annebe

 3. VÅren har blitt min favoritt årstid, da jeg var yngre var der sommeren som gjaldt…men, etter mange varme sommere i Italia, har våren blitt min favoritt….sikkert fordi den minner meg om norsk sommer hahahaa
  Her i Italia er den liksom såååå lang ! Før den glir over til sommeren …som jo også er lang her.

  Jeg har gått til innkjøp av 2 nye hortensia, de jeg hadde døde i vinter ?!
  Også blir det alltid noen nye pelargoner da 😉

  GOD HELG og nyt hagetid !

 4. Hej Ingrid, jeg kan ikke finde en e-mail adresse, så nu skriver jeg her.
  Jeg har linket til din fine blog i dag, fordi jeg synes de danske læsere også skal have glæde af den. Der er så få blogs for voksne kvinder, så når jeg finder en så flot som din, får jeg lyst til at dele den vidt og bredt!
  Knus, Pia

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..