Hei søndag

Tiden vi nå er inne i er bare så god. God fordi det skapes nytt friskt liv rundt oss, minutt for minutt. Jeg kan se nye blader og blomster springe ut på busker og trær fra den ene dagen til den andre. Morelltreet i full flor gleder både oss, bier og humler med sine nydelige blomster og enda en gang til sommeren, da det overøser oss med deiligste søte røde bær.God fordi vi kommer ut av innendørsdvalen og tilbringer mer tid sammen, ute. Vi møter naboer, venner og turgåere og slår av en liten prat over hekken. Hva er vel mer velgjørende, og kanskje skulle vi gjøre mer av akkurat det denne våren. Glede noen vi møter i forbifarten, og kanskje ikke kjenner så godt, med en liten hyggelig kommentar og anerkjennelse. Det kommer helt sikker til å gi både deg og mottakeren god energi. 

Vi koste oss gløgg ihjel i utestuen i går kveld med fyr i peisen, godt i glasset og de skjønneste naboene på spontanbesøk uti de små timer. Så stille og rolig, bare stjernene og oss. Slike kvelder er magiske.

Jeg håper din helg har vært fin.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Hei søndag”

 1. Nu er jeg igen blevet helt glad af at læse et af dine indlæg, Ingrid 🙂 Det ER en vidunderlig årstid, og jeg nyder den også! Og jeg vil huske din opfordring til at glæde nogen jeg møder i forbifarten!
  Kh Nana

 2. Så fin påminnelse!
  Eg starter med samme – ein god klem til mannen, og så får vi sjå kven eg kan glede i morgon.
  Sofie.

 3. Så fin påminnelse!
  Eg starter med samme – ein god klem til mannen, og så får vi sjå kven eg kan glede i morgon.
  Sofie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..