Det hverdagslige

Jeg synes det er helt fantastisk ute om dagen, selv om været ikke alltid er det vi ønsker oss. Bjørka er kledd i sin irrgrønne prakt og klar for 17.mai, og jorder og veikanter er dekket med knallgule løvetann. Er det ikke fint. Bønnene har spredd møkk utover jordene og det lukter parfyme i mine nesebor. Det gir meg assosiasjoner til vår, glede, lykke og forventninger om fine varme dager.Blomstrende japanske kirsebærtrær rundt omkring sprer sin konfetti på gress, terrasser og fortau der de står i sin rosa skrud.Klarer vi å være oss bevisst på å sette pris på de små, enkle og hverdagslige tingene, vil alt bli mye enklere og bedre. Ja faktisk så tror jeg på at verden også ville vært et bedre sted for flere.

Ha,ha, og nå har jeg lært at Scrabble har bare en y.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

5 kommentarer om “Det hverdagslige”

  1. Stor forskjell på det lange landet vårt. Ser at det blomstrer for fullt ute hos deg. Her har vi fortsatt masse snø men det tiner fort når i får noen varmegrader om nettene.

  2. Våren er bare den flotteste årstiden. Særlig nå hvor fet har blitt grønt og blomstene gror til. Nydelig sitat, og så flott du har laget den❤️

    Ønsker deg en fortsatt fin dag🌷

      1. Da er vi to. Vi hadde noen dager vi koste oss ute, før kulda kom tilbake. Da virkelig nøt jeg å være ute. Vi får bare håpe varmen kommer tilbake snart😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..