Det er helg igjen allerede og til og med langhelg. Det er jo alltid deilig å tenke på at du har litt ekstra fri og kan slappe helt av. Puste dypt inn og puste dypt ut og finne den gode følelsen av velvære og tilfredshet.Jeg laget lavkarbopizza til meg selv i går og det er lenge siden sist. Du som har fulgt meg på blogg i åresvis vet naturligvis at jeg har foretrukket lavkarbomat de siste 5,5 årene, men jeg er ikke helt rigid. Det fungerer best for meg i hverdagen. Jeg laget en hvit pizza og brukte denne hvite pizzasausen. Her kommer oppskriften på hvordan jeg lager den.
- 2 egg
- Litt salt
- 2 ss olje
- 1 dl melk eller fløte
- 3 ss fiberhusk
Dette blandes og blir til deigen. Forvarm ovnen på maks temp. med stekeplaten inni. Legg leiven på bakepapir og legg den på den glodvarme platen. Sett platen inn i ovnen igjen og skru ned tempen til 200 grader og stek til den er litt lys brun. Ta bunnen ut og ha på det fyllet du liker og stek videre i 10-12 minutter. Denne oppskriften gir en raus porsjonspizza.
Helt klart så er det lite som slår en god pizza laget av mel , men dette er en grei erstatning for meg når jeg ikke vil ha melet.
Elsker pizza i alle varianter.. men blir mest på lørdager.. men er den litt «sunn» kan man jo ha det til hverdagsmat også.. God helg til deg og dine ❤ Annebe
Tusen takk. God pinse til deg også.
Fredag er pizza her hos oss også, men når enn bor i Italia, ja da må det bli italiensk og da med mel…..
God pinse !!
Helt klart. God pinse til dere også.
Så mye godt du har laget til pinsen. Nå er pinsen over men kan prøve oppskriftene senere. Da jeg var barn var det vanlig med rabarbra syltetøy. Nå har vi rabarbra men for tidlig og og bruke det. De siste årene har vi kokt suppe og hatt is oppå. Syltetøy er også godt. Tenk at det gamle er kommet tilbake.