Ting jeg liker

Olympus PEN PL8

Nå er sommeren her og ferien står for døren for de fleste av oss. Kanskje er det også tiden for å forevige sommerminner gjennom kameraobjektivet eller mobiltelefonen. Dersom du har planer om å kjøpe deg et nytt kamera, så har jeg bare lyst å gi litt gratisreklame for min nye Olympus PEN PL8. Jeg er så fornøyd med det. Det ser kult og retroaktig ut, veier ikke mye og veldig enkelt å ha i vesken og rundt halsen. Og ikke minst, det tar gode bilder og er enkelt å bruke. Jeg har ikke mye peiling på fotografering, og kan ikke noe teknisk, men kanskje nettopp derfor er dette kameraet blitt min nye venn, og jeg har nesten fått et lidenskapelig forhold til det. Love it!

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Ting jeg liker”

  1. Det er SÅ flot med det fede retrolook! – og hvis det så også er nemt at bruge, og tager fine billeder, så er det jo bare win-win-win 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..