Mine to beste sommerkjøp 

Jeg er best på impulskjøp, eller det vi si at når ser noe jeg liker skikkelig godt, ja da kan jeg bare kjøpe det med en gang. Jeg vet at jeg ellers går og dveler og tenker på saken og så er det utsolgt når jeg endelig bestemmer meg. Jeg er ikke vekt for ingenting, jeg veier, for og imot.Sommerens beste kjøp så langt er disse to godbitene. Love at first sight for min del. Det første blikket mitt festet seg på da jeg kom inn i butikken hos Zara var den gule vesken. Den var min allerede før jeg tok i den, og jeg bare elsker skulderremen og gulfargen.

Adidasskoene, de så jeg på nettet og forelsket meg straks. Jeg bestilte dem usett på nett og du som følger meg på Snap husker kanskje da jeg fikk dem levert på døren. Jeg har skrevet om dem HER på bloggen tidligere også.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Mine to beste sommerkjøp ”

  1. Det er så moro med sommer favoritter, og noen ganger vet man ikke helt der og da, at akkurat «den» blir en sommer favoritt…?

    Her har en gul, heklet topp blitt en sommer favoritt, og jeg blir så glad hver gang jeg bruker den 😉

  2. Jeg har de adidasskoene i mørkeblått, og absolutt elsker de! Har planer om å kjøpe meg et par til, men har ikke bestemt meg for farge ennå. Liker veldig godt fargen på dine, men er de så blå som de ser ut til å bildet? Eller er de mer grønne i virkeligheten (siden de heter noe med green)?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..