Staudebedet mitt

Hei søndag. Det er sommer og lite sol, i alle fall i dag, men yr lover den skal komme tilbake i morgen. Det er nok regn nå for noen dager.

Staudebedet mitt er på plass og jeg håper på at det skal bli fint når det får vokst seg til. Det tar år å bygger opp et staudebed har jeg forstått og jeg er litt utålmodig. Jeg har planer om blomster i blått/lilla, rosa og hvitt. For å fylle på litt farge allerede nå, så har jeg plantet noen stemorsblomster. I steden for bilde har jeg filmet litt, og håper du har tålmodighet med meg, for dette er ukjent territorium.​

​Vi har valgt bøketrær og håper på at de skal vokse litt sammen uten at det blir en hekk vi må klippe. Planen er å holde dem smale så de ikke vokser over bedet. HER kan du se hvordan det så ut tidlig i vår og også hvorfor vi har plantet bøketrær på innsiden av hekken.

Håper vi ses snart. Nå skal jeg ut i hagen igjen og tynne ut eplekarten slik at vi får store og fine røde epler utpå sensommeren.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

7 kommentarer om “Staudebedet mitt”

  1. Dette blir bra, ja det tar tid og så må en prøve seg frem med sorter. Jeg har 2 sånne bed litt fra hekken så vi slår gresset rundt og jeg skjærer kantene som du, men ønsker meg brostein rundt.

  2. Først, så moro å høre stemmen din ! Så til bedet ditt, dette blir riktig så fint, og ja små trærene bryter horisonten, dette kommer til å bli ennå bedre, bare vent du til slutten av august, og tenk deg neste sommer da ! johooo

  3. Hvor hyggeligt at høre dig, Ingrid! Og dit bed ser da allerede fint ud! Det er i øvrigt min erfaring at staudebede meget hurtigt vokser til, så inden du ser dig om slås planterne om pladsen 🙂

  4. Gøy å se en liten film ..og bedet ser veldig bra ut ! Moro å høre stemmen din var det også… her har sola vært innom i dag.. men ikke helt sommer enda… ❤ Annebe

    1. Jeg er ingen hageekspert så det er moro å prøve, stemmen min ja, jærdialekten min er jo totalt annerledes enn skriftlig bokmål. Dialekten min er nynorsk og det var det jeg brukte på skolen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..