Den fineste sveitsermynten

Jeg blir altså så glad og ydmyk av å gå ut i hagen og plukke fra egenproduserte ting, som denne sveitsermynten for eksempel. Ja, jeg er rett og slett litt forelsket i alt det fine som vokser rundt meg nå på sommeren.Mynte vokser villig og sprer seg fort, men det gjør ingen ting. Den smaker og lukter jo helt helt nydelig. 

Lykken er en stor, frisk, grønn og frodig bukett. Og jeg lover, den dufter virkelig godt.Jeg holder på med et prosjekt for denne mynten som jeg gleder meg til å dele med deg dersom det blir vellykket, så stay tuned!

Hva ville du brukt en stor bunt mynte til?

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Den fineste sveitsermynten”

 1. Jeg føler som du stor glæde over og ydmyghed overfor alt det der vokser i haven. Jeg har også meget mynte, og jeg har faktisk planer om at plante den i nogle kurve for sig selv så den ikke helt overtager krydderurtebedene. Men jeg vil ikke undvære dens skønne duft og dens frodighed. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal bruge al den mynte til, så jeg venter spændt på dit forslag 🙂

 2. Oh myntate, så uppfriskande och gott😐!
  Får jag fråga vad din myntan heter på latin?
  Den ser så frodig ut på din bild.
  Tips! Blanda mynta med lite «riktikt «grönt the och ev lite citronskiva plus lite honung till. GOTT☺

  1. Hei Lia
   Den er frodig og fin og vokser villig vekk, år etter år. Jeg vet dessverre ikke hva den heter på latin, men den het altså sveitsermynte da jeg kjøpte den. Tusen takk for fint tips. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..