God morgen, du mystiske mandag

Mandag er det blitt igjen allerede, og jeg håper du har hatt en super helg. Vi avsluttet en flott helg med gode venner på besøk i utestuen og konsert med Jonas Fjeld og Ole Paus i bakhagen til Lillesand hotell i går kveld. Mysteriet oppdaget jeg da jeg stod opp i dag tidlig.I utestuen står denne kassen med to norgesglass med store telys oppi. I natt er det ene tatt ut og flyttet ut på gulvet.Det andre er flyttet til bringebærbuskene.Den som har vært på jobb her hos oss har lagt fra seg en hilsen i form av en basj, ha,ha.Basjen er så stor som dette, og nå trenger jeg hjelp fra deg for å finne ut hvem som besøker oss på nattestid. Hvem tror du det kan være? Jeg er helt sikker på at dette dyret bor under treterrassen vår siden vi noen ganger kan høre at det rasler i vissent løv der, og vi håper og tror det er et pinnsvin. Det hadde jo vært så koselig. Googler vi pinnsvinbasj, kan vi se at den ligner veldig på denne hos oss.

Vi hadde besøk av en diger padde her om kvelden også, men den kan vel ikke flytte lysene ut av norgesglassene? Eller wææ, er det en rotte?

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

7 kommentarer om “God morgen, du mystiske mandag”

 1. Halloen!
  Nå stemmer ikke ‘gaven’ (pinnsvinbajs har jeg aldri sett, he he…) som var lagt igjen med gavetypen til de som flytter telys hos meg, relativt mye mer flytende her.. ;o) Tidligere på våren/starten av sommeren, ble telys flyttet ut av glassene de sto i hver eneste dag. Tok litt tid før jeg fant ut hvem som var synderen… Skjærene! Tok de på fersken! Da la jeg også merke til små hakk i stearinen :o)
  Hilsen Line i Oslo.

  1. Hei! Skrev en kommentar i går, den er fremdeles synlig for meg, men ikke i bloggen din. Under navnet mitt står det ‘Din kommentar avventer moderasjon’. Er det noe jeg har glemt? Hilsen Line.

 2. Koselig i utestua..og sikkert hyggelig på konsert :)) Jeg har ikke så greie på pinnsvinbæsj..hehe.. men klarer den å ta opp et telys fra glasset da.. har hørt at skjærer gjør det.. kanskje det har vært to på besøk i løpet av natta…<3 Annebe

 3. Hm.. er det pinnsvin er det verdt å få vere i fred. Dei er ein utryddingstrua art.
  Rotte derimot…..
  Lysa kan ikkje vere lette å få ut av glaset av så små dyr ? Merkeleg.
  Feriekrim 🙂

  1. Enig, Anne-Mari. Jeg håper i det lengste at det er et pinnsvin, men tror på rotte. Jeg skjønner ikke at et pinnsvin kan bite metallet i telyset slik som det var gjort og heller ikke at det klarer å få lyset ut av norgesglasset. Altså, vi ha satt ut rottegift sånn i tilfelle.

 4. Ligner på bæsj jeg har av og til på Villaen vår, og vi har kommet til og tror, at dette er skjærer…..passer også med at de kan jo ha fått med seg telysene ….la oss nesten håpe det, og ikke rotte…tror ikke den hadde greid å gå ut telys uten å velte glassene??

  lykke til med mysteriet 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..