Sommer og sol 

I ferien min her på Sørlandet har vi hatt ganske fint vær og lite nedbør, synes jeg, men ganske mye vind. Sikkert bra for dem som seiler. Ikke sydentemperaturer akkurat, men så er vi ikke i syden heller. 18-20 grader i skyggen er helt fint for meg. 

I sommervarmen og solen er det viktig å drikke etterhvert som vannet fordamper ut av kroppen. Som tørstedrikk liker jeg best å drikke vann i alle varianter. Jeg drikker når jeg kjenner at jeg er tørst og har stor tillit til at kroppen min forteller meg når den trenger mer væske, og det bruker å funke veldig bra.Jeg lager meg en mugge vann med sitron og litt mynteblader som står i kjøleskapet. Delikat, innbydende, friskt og godt.Jeg har tilbragt mye tid i hengekøya i ferien. Jeg elsker å ligge i den og lese, drømme og også duppe av litt. Jeg blei bitt av en borelliainfisert flått for litt siden og har gått på sterk penicillin nå i 15 dager. Det har gjort at jeg ikke tåler solen så godt og da er hengekøya og skyggen mine venner. I tillegg ødelegger penicillinen tarmfloraen, så det har også vært en liten utfordring å prøve og holde den i balanse. Nå er jeg glad jeg er ferdig med kuren, og krysser fingrene for at borelliaen er ute av kroppen. Og ferien, den fortsetter noen få dager til. I morgen kommer barnebarna og jeg gleder meg.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Sommer og sol ”

 1. Så kjedeleg at du fekk flåttebitt. Jammen bra det er muleg å få bli kvitt borelianen.
  Eg hadde ei slik episode i fjor sommar.
  De er heldige med veret på Sørlandet, her har det vore to tre dagar denne sommaren med temp oppi 17 grader.
  Ein slik dag var det i går, men i dag er det 11-12 grader og regn.
  Me er på hytta, har fyrt i omnen og kosa oss inne 🙂

  God søndag.

 2. Hører det florer mye flått om dagen, ett barnebarn i familie fikk det også og det i OSLO ! (Fornebu)
  På kur han og….. god bedring til deg 😉

  Her går det stort sett i opptil 4 små flasker med vann (ca 2 liter) om dagen, da enn svetter mye i over 30 grader….og når jeg leser 18 til 20 grader hos deg, sukk kan savne det litt iblant ja…………jaja, skal vel ikke klage, enn har valgt selv hvor enn er sommerstid, og det er deilig å sto opp hver dag til SOL, SOL og atter SOL i Italia !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..