Er du like glad i kake som meg?

Jeg elsker kaker i alle varianter, ja kanskje bortsett fra bløtkaker, men jeg spiser dem også. Baker jeg kake blir den ikke stående lenge hos oss, det er helt sikkert.Dersom jeg ikke skal ha kaken til noe spesielt, men bare har lyst å bake, så lager jeg ofte kaken i små former, 18- eller 20cm. For å få to små kaker, den ene til fryseren, så bruker jeg en hel oppskrift til 24cm og deler på to former på 18cm. Noen ganger en form på 18 og en på 20. Det kommer litt an på hvor høy jeg vil ha kaken og størrelsen på oppskriften. Det er bare å prøve seg frem.

Vi er like store kakemonser både mannen og jeg, og har vanskelig for å la kaken stå uten å skjære litt i den til enhver tid. Når fatet er tomt kan vi i alle fall si til hverandre at vi bare har spist en halv kake, ha,ha.

Oppskrift på denne kaken finner du HER.

Har du lyst å følge meg på Snap og Instagram finner du meg på ingridtunheim.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Er du like glad i kake som meg?”

  1. Ja, jeg er ligeså glad for kage som du er 🙂 Her spiser vi også meget kage, og jeg bager ret ofte. Jeg tror jeg vil afprøve din idé med at lave lidt mindre kager, for vi kan også hurtigt sætte en kage til livs – selv om den er ment til 6 personer 🙂

  2. Ha, ha det kjenner eg til. Kor vart den kaka av liksom. ..🍰 😨
    Men ideen med to små kaker, er kjempe-fin så den kopier eg.

  3. ELSKER alle kaker, tror jeg…..
    Kan gudskjelov ikke bake noe særlig vellykket, ellers ville jeg ha trillet rundt her i verden !! 🙂

  4. Så lurt å lage kake i to små former – og spare på den ene! Jeg lager ofte ikke hvis det ikke er noen anledning nettopp fordi det blir altfor «mye» bare til meg og jeg føler at jeg ikke rekker å spise den opp mens den er god. Takk for supert tips!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..