De små ting

En av de små tingene jeg gleder meg over er friske blomster på bordet, og som oftest blir det roser.  Hver helg jeg her fri fra jobb så bare må jeg fylle vasen med blomster.Jeg kunne jo også ha plukket blomster fra hagen, men de står jo der så fint og gleder oss ute også. Ja takk, begge deler. Blomster ute og blomster inne. Perfekt, spør du meg.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

7 kommentarer om “De små ting”

  1. Å ja, blomster gir glede! Så enig,- ja takk begge deler. For vi nyter synet ute også. 🙂 Jeg bar hjem vakre avskårne Hortensia fra blomsterhandleren i dag. Også nyyydelig!! God helg.

  2. Nydelig! Jeg plukker inn hvis jeg kan ellers handler jeg inn til helgen. Noen ganger så kjøper jeg også billige potteplanter til å ha i stua – de holder gjerne 2 uker fremfor bukettenes 5-6 dager. I København så jeg masse fine blomsterbuketter nå, og til en helt annen pris enn her hjemme. For her til lands er blomster jammen meg dyrt. Innrømmer glatt at jeg er litt kjip der, det blir ofte roser og annet fra Rema faktisk. Og kvaliteten er ikke verre enn i de ordinære blomsterbutikkene 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..