Supergode halvstekte pizzabunner

Jeg laget og stekte opp noen enporsjons pizzabunner i går for å ha dem klar i fryseren. Det er så enkelt når du har lyst på pizza og bunnen allerede er klar for fyllet. Du trenger ikke tenke på tiden det tar å lage deigen, tid til heving og kjevling. Den ligger allerede der klar i fryseren.Jeg fikk ideen og link til oppskriften av vår hyggelige hyttenabo en kveld på terrassen nå i sommer.Disse kommer til å være fast inventar i vår fryser, både hjemme og på hytta fremover. I oppskriften skal de stekes på 250 grader. Jeg fikk bedre resultat med 275 grader.Jeg rullet hver enkelt bunn inn i matpapir for å fryse dem, for på hytta er det ikke plass i fryseren til å fryse dem flate. Jeg elsker pizza med sprø tynn bunn og ekstra godt synes jeg det er med hvit pizza. Da lager jeg pizzasausen av Crème Fraîche, presset hvitløk og litt soyasaus. Det er så godt. Det som blir igjen av saus legger jeg ofte på toppen av pizzaen etter at den er stekt.  På denne er det i tillegg forskjellige typer ost, oliven, tomat, chorizopølse og fersk oregano.

Det går jo helt fint å steke pizza i stekeovnen, men vi har en elektrisk pizzaovn som gjør jobben på 5-7 minutter.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “Supergode halvstekte pizzabunner”

  1. Det var jammen smart, takk for tips 🙂 Den pizzaen så jo både god og lekker ut ❤ Annebe

  2. Det var smart! Det burde gå med den deigen vi også lager. Problemet er bare plass i den lille fryseren vår.. hehe 😉 den er alltid fullpakket!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..