Et lite skjerf

Den siste tiden har jeg fått en liten forkjærlighet for små lette skjerf. De er så kjekke å ha rundt halsen, i håret, på vesken og jeg har også sett det bli knyttet rundt håndleddet.Det gir en fin liten fargeklatt til antrekket, og nå som høsten nærmer seg luner det litt også.En enkel hvit, deilig og crispy skjorte blir hakket freshere med et lite skjerf i halsen. Jeg vet hva jeg skal være på utkikk etter i høst. Flere små skjerf og flere hvite skjorter, gjerne litt tykkere enn denne.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

7 kommentarer om “Et lite skjerf”

  1. Jeg er lidt misundelig på kvinder der kan bære tørklæder. Jeg forsøger af og til, men det virker bare ikke på mig. Du er sådan en der kan gå med tørklæde 🙂 Så fint!
    Kh Nana

  2. Nydelig skjerf. Fint til og bruke til en skjorte. Passer så fint rundt halsen din så jeg tror ikke det er av silke men hvem vet.Så kommer de vanlige spørsmålet. Hvor er det kjøpt. Ha fortsatt en fin søndag.

    1. Skjerfet er kvadratisk og jeg bretter det i en trekant med spissen nedenfor haka. De to andre endene tar jeg rundt nakken og tilbake under haka og knytter der slik at knuten ligger under spissen av skjerfet. Håper du forstod det, Aase. Klem fra Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..