Mitt lyse hår

                                                                  

                                                                     -annonse-
Jeg har et ganske tykt og lyst/hvitt naturlig hår, både til glede og frustrasjon, og får ofte positive kommentarer om håret mitt fra venner, kollegaer og til og med fra passasjerer, ja nesten daglig. Jeg derimot, er ikke like godt fornøyd med fargen jeg har fått med alderen og prøver å farge det uten hell. Fargen vil ikke sitte lenger og det blir like lyst igjen etter få vask.Jeg er blitt gjort oppmerksom på sølvsjampo og nå lurer jeg på om jeg skal teste det for å få litt mer fargespill. Har du prøvd sølvsjampo? Jeg ser at  bestselgeren Fudge Clean Blond  i alle fall får gode tilbakemeldinger. Det er jo verdt et forsøk, tenker jeg.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

18 kommentarer om “Mitt lyse hår”

 1. Synes som du har tykt fint hår. Det er vel bedre enn tynt. Jeg har aldri hørt om sølv sjampo men det er sikkert bra. Ikke så mye og hjelpe deg med stell av håret ditt, men spør en friserdame. Lykke til.

  1. Jeg vil helst ha noe jeg kan gjøre selv. Det er så rådyrt hos frisør med farging og det må jo gjøres hver 6-7 uke. Kanskje forblir bare håret mitt hvitt. Det blir jo en vane til slutt.

 2. Synes du har et smukt hår, men kender godt det, at man gerne vil se sit hår i en anden farve. Jeg kender ikke selv til sølvshampo, men har haft brugt en shampo der gav mit hår en rødlig tone. Det fungerede godt for mig :-)En frisør kan give dig et mere kvalificeret svar, og måske foreslå dig et godt produkt?

 3. Eg er heilt ærleg når eg seier at du har eit flott tjukt hår med ein nydeleg farge.
  Eg har også tatt spranget og latt håret bli grått, og er fornøgd med at det blei lyst.
  Men forandring fryder så eg støtta deg i å prøve den sølvshamoen
  Må få høyre om det.

 4. Så ergelig at det ikke vil lenger ta til seg farge….?!

  Tror jeg ville prøvd meg en tur hos frisøren, dog det er dyrt ….og hørt om de kan få en blond farge til å sitte?
  Mener huske du har tidligere vært litt lys brun / mørk blond….?

  Ellers, må enn bare venne seg til hvitt hår 🙂

  Tvi tvi

  1. Ja, jeg har de siste 20 årene være lys gyldenblond, men nå funker det ikke lenger. Tror ikke jeg har flere pigmenter igjen i håret og sikkert derfor det ikke tar farge.

 5. Dit hår er noget så smukt!!!

  Jeg har prøvet silver shampo, men synes det er lidt hårdt for håret. Til gengæld er jeg vældig glad for Revlons Color Bomb, som kan fås i en masse farver. Det er en plejende kur, som giver en lille smule farve til håret – jeg bruger den sølv-tonede, men der er mange andre muligheder.

 6. Først vil jeg gi deg kompliment for håret ditt. Samtidig kan jeg også skjønne at du ønsker deg litt «spill» i fargen. Jeg tror ikke sølv sjampo vil hjelpe deg med akkurat det. Den skal i utgangspunktet dempe det typiske gule skjæret som blir etter bleking. Å stripe håret kan være et alternativ, men man blir så avhengig av frisøren. Selv har jeg funnet fram til en økologisk hårfarge som heter Naturigin,og brukt denne i flere år nå,og har vært veldig fornøyd. Vita har den i sitt vareasortement. Bruker selv 8.1 light ash blonde som jeg ofte blander med 10.2 lightest ash blonde. Har veldig lyst til gradvis å trappe ned fargingen. Synes det er mange flotte damer som «står fram» med sitt gråe hår etterhvert. Men, for de fleste av oss «kreves» det da å bruke litt sminke for å freshe seg opp litt! Og du gjør jo det. Uansett, er du flott!

  1. Tusen takk, Gro Her var mye fin info. Jeg har prøvd å farge med den lyseste nr. 10 for å få håret lys blond. Det blir ikke blondt, men grått og gråfargen vaskes ut etter noen få vask og jeg er hvit igjen.

 7. Synes håret ditt er både flott og trendy.Den hvitfargen er ofte å se på de store visningene og ellers i moteverdenen.Du har tykt, hvitt hår og klippen ser også fin ut.Om jeg var deg ville jeg vært veldig fornøyd med den naturlige hårfargen.Det ser virkelig bra ut.Bruk heller en god hårkur regelmessig.Jeg ville aldri forsøkt å farge om jeg var deg.Siden pigmentene i håret er borte vil en farging aldri bli bedre enn det naturlige 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..