Eggepanne til lunch

Noen av mine grønne favoritter i kjøleskapet slengte jeg sammen til en enkel eggepannne til lunch i dag. Det blei så godt og magen og kroppen smiler i retur.Først stekte jeg litt spinat og grønnkål i panna med littt smør og salt. Deretter vispet jeg sammen egg og litt H-melk og hellet det over det grønne i panna, skrudde ned varmen og la på lokk. Da eggeblandingen var passe stiv raspet jeg over permesan, litt tørket chili og drysset over oppskåret avocado. Enkel, god og rask lunch. Det liker jeg.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “Eggepanne til lunch”

  1. Ja, dette så virkelig godt ut. Jeg laget selv en lignende med litt middagsrester forleden dag. Men så godt ut med bare grønne ingredienser også 🙂

    1. Grønn eggepanne er både godt og sunt, men det fine er også at den kan fylles med det man ønsker. Slik som deg, med middagsrester. På den måten slipper man å kaste fullt brukbar mat.

  2. Sånn mat er godt ! Aldri laget omelett med spinat og grønnkål i 🙂 Takk for tips, ser veldig godt ut ❤ God helg også ❤ Annebe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..