Noen av mine grønne favoritter i kjøleskapet slengte jeg sammen til en enkel eggepannne til lunch i dag. Det blei så godt og magen og kroppen smiler i retur.Først stekte jeg litt spinat og grønnkål i panna med littt smør og salt. Deretter vispet jeg sammen egg og litt H-melk og hellet det over det grønne i panna, skrudde ned varmen og la på lokk. Da eggeblandingen var passe stiv raspet jeg over permesan, litt tørket chili og drysset over oppskåret avocado. Enkel, god og rask lunch. Det liker jeg.
Vilken jättegod lunch, tack för receptet.
Kram Maria
Bare hyggelig, Maria. Så enkel å lage.
Jeg trenger middagstips så dette kan jo kanskje være det også?
Klart det kan. Tilsett noen biter chorizopølse, løk, hvitløk og kanskje noen potetskiver, så er det ferdig middag med godt brød til.
Ja, dette så virkelig godt ut. Jeg laget selv en lignende med litt middagsrester forleden dag. Men så godt ut med bare grønne ingredienser også 🙂
Grønn eggepanne er både godt og sunt, men det fine er også at den kan fylles med det man ønsker. Slik som deg, med middagsrester. På den måten slipper man å kaste fullt brukbar mat.
Sånn mat er godt ! Aldri laget omelett med spinat og grønnkål i 🙂 Takk for tips, ser veldig godt ut ❤ God helg også ❤ Annebe
Anbefales. God helg til deg også.
Omelett smaker alltid godt. Kjempefin blogg du har 🙂
Tusen takk, Seljordslia. Du er alltid velkommen hos meg.