God morgen fra København

Jeg tuslet ut på denne lille balkongen for å få litt frisk luft da jeg våknet og for å se på utsikten. Det er nesten litt uvirkelig, for jeg er ikke vant til å bo som dette. Vi leier en Airbnb leilighet og har altså flyttet rett inn i noens hjem midt på Vesterbro.Bakgården ser veldig trivelig, romslig og velholdt ut. Det er vanskelig å forestille seg at det ser slik ut bak bygningene når man går ute på gaten, synes jeg.Leiligheten er i toppetasjen og har et gammelt, solid og sjarmerende ujevnt tregulv som bærer med seg mye historie.I går kveld var vi ute og spiste på en italiensk restaurant og fikk plass på hemsen, med god utsikt til både de som satt under oss og ut.Vi hadde en nydelig fireretters delingsmeny. Første rett var parmaskinke, tomatsalat, mosarella og laks. Den måten å spise på, delingsmeny, er jeg blitt virkelig glad i. Det er så sosialt og uformelt på en måte. Love it.Nå er det bare å vente på at det skal bli liv i de unge voksne og dagen vår i København skal starte.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

13 kommentarer om “God morgen fra København”

 1. Godmorgen!
  Jeg har aldrig prøvet Airbnb, men jeg har hørt om en del gode erfaringer, og «jeres» lejlighed ser da hyggelig ud. Når I bor på Vesterbrogade er I jo tæt på alting, og jeg vil ønske jer en dejlig dag derinde i København!
  Kh Nana

 2. Flotte bilder København. Har aldre vært det men det er sikkert en trivelig by. Kos dere før dere må reise hjem igjen.

 3. Aldri leid via airbnb….
  Hyggelig å høre at det står til forventningen 😉

  Moro å bo sånn midt i byen da – nyt dagen, i fine Køben !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..