Litt til fra København

Vi er endelig kommet oss hjem etter kanselleringen av flyet vårt i går. Når situasjonen blei sånn, bestemte vi oss fort for å gjøre det til noe fint. Vi fikk hvert vårt hotellrom av SAS, og det var deilig siden vi skulle opp så grytidlig i dag. Vi blei også påspandert deilig middag/kveldsbufe og et glass vin i går kveld, og vi koste oss stort.Når man vandrer gatelangs på ukjente steder og løfter blikket,  kan man ofte se de mest fascinerende ting. Slik som denne malte fasaden. Skikkelig kult er det, synes jeg.Klatreroser som bare liksom vokser opp gjennom asfalten og brosteinen, hvor sjarmerende og delikat er ikke det. Det gjør det hele så mye hyggeligere og innbydende.Jeg fikk rett og slett ikke tatt så mange gatebilder, eller bilder generelt på lørdag. Det var så mye regn, og da er det jo ikke så gøy å fotografere. Søndag etter den lange og deilige morgenmaden, ruslet vi en liten tur langs en av de tre sjøene midt i byen før vi måtte sette kursen mot flyplassen. Lite ante vi da at to av oss ikke skulle komme oss hjem. Ganske kult det bygget her, men jeg vet ikke hva det inneholder.Som dere ser så står faktisk folk og fisker og jeg går ut fra at de får fisk som kan spises. Slike grønne lunger i storbyer er gull verdt, synes jeg. Det er så godt å sette seg ned og bare nyte freden en lite stund, en kopp takeaway kaffe og litt people watching.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Én tanke på “Litt til fra København”

  1. Det var godt at I nød København på trods af lørdagens regnvejr og den aflyste afgang! Den «skæve» bygning er Planetariet 🙂
    Velkommen hjem!
    Kh Nana

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..