Nytt på bordet

Da jeg var i København nå i helgen kom jeg over de fineste lysestakene ever og de måtte bare bli med meg hjem i kofferten. Ja, jeg har sett dem før på nett, så helt nye for meg var de ikke.Jeg blei så betatt første gangen jeg så disse på nettet. Syntes de er så enkle og fine. Jeg har ikke klart å få dem ut av tankene og blei så glad da jeg så dem i gjennom et butikkvindu vi gikk forbi. Det fineste jeg har akkurat nå.Lyset kan byttes ut med et reagensglass og sette oppi en liten blomst. Her har jeg bare prøvd meg frem med noe fra hagen. Like fint med bare en enkel blomst, tenker jeg. Og tenk så fine som de skal bli til jul. Ååå, jeg er så fornøyd!

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

13 kommentarer om “Nytt på bordet”

  1. Lekkert lekkert !!
    Har lest om den koselege Københavnturen, men dessverre ikkje hatt tid i det siste til så mykje kommentarer.
    Eg har notert meg nokre av plassane du nemner, har nemleg ein drøm om å besøke Kongens by snart igjen..
    Ynskjer deg fine haustdagar.

  2. Hvis man først har falt for noe, så er det like greit å kjøpe det. Jeg har angret noen ganger på at jeg ikke har gjort det. Akkurat disse vil nok være i markedet lenge.

  3. De er så fine, Ingrid. Jeg kan også lige se dem julepyntet. Det var sjovt at læse din beretning fra København – jeg har læst dem allesammen i dag, for jeg har næsten ikke haft tid til at læse på nettet i den sidste uges tid. Vi boede i København i en årrække, før vi flyttede her langt ud på landet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..