Høsten er her

Nå er jeg ferdig med sorgen over en sommer som er forbi og har tatt imot høsten med fryd og entusiasme. Jeg gleder meg over alt det gode den bringer med seg, og får lyst på helt andre ting enn maten som hører sommeren til. Som sopp for eksempel.Høst er tiden for ristet landbrød smurt med et godt lag grov leverpostei og toppet med stekt kantarell, litt bacon, fersk timian og et drag eller to med nykvernet pepper. Et ørlite glass god rødvin til smørbrødet på fredagskvelden er heller ikke å forakte. Nå er det bare å nyte smaken av høst fremover.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “Høsten er her”

  1. Det der så innbydende og godt ut :)) Mye positivt med høsten.. selv om sommer er favoritten liker jeg variasjonen med årstidene ❤ Annebe

  2. Jeg er stadig ikke kommet mig over at sommeren er forbi (nok også fordi den aldrig rigtigt kom til Danmark i år), men jeg håber at jeg snart får det som du har det nu. Og jeg har allerede lyst til suppe. Forleden lavede jeg græskarsuppe og i aften skal vi have en blandet grøntsagssuppe. Det er godt 🙂
    God efterårssøndag til dig!

  3. Høsten er ikke bare tung og trist. Hadde en lang og fin biltur tidligere i uka.. Fikk oppleve de fineste høstfarver den første delen av veien før vi kom til en fjellovergang hvor fjell litt unna var dekket med nysnø. Alt var som den fineste maleri. Men tungt kan det være når løvet faller og tidlig mørke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..