Fin rolig dag

Jeg kjenner at det er litt godt å bare være hjemme i dag. Bare stulle og dille litt i hjemmet. Jeg tilbringer jo 8-10 netter i måneden på hotell med jobben, og når jeg i tillegg reiser bort på fridagene, så har jeg ikke mye tid hjemme. Kjenner at jeg trengte denne fine dagen.Forrige friperiode var jeg i København og denne har jeg vært på hytta. Så utrolig kjekt begge deler, men nå kommer jeg nok til å tilbringe mer tid hjemme utover høsten.I kveld skal jeg ut og møte mine gamle klassevenninner fra barne- og ungdomsskolen. Det er alltid kjekt og vi møtes to ganger i året. Neste år må det bli jubileum. Da er det 50 år siden vi møttes forventningsfulle og litt redde for det ukjente første skoledag.

I morgen er det jobb igjen og jeg blir borte i fire dager. Ja takk til litt av alt.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

13 kommentarer om “Fin rolig dag”

   1. Så koselig du har det og så fin kopp du nyter kaffen av. Angrer at jeg ikke kjøpe hvite fat.Godt du har
    noen fridager og kan slappe av. Har hatt to barnbarn og en hund på overnatting her. I morgen kommer det flere.Sønn, svigerdatter og barnebarn kommer fra Telemark. Fortsatt fin dag til deg.

  1. Hei Gunn. Jeg har kjøpt to forskjellige mønster på nett hos Anett Opheim og brukt bol fra det ene og ermer fra det andre. I tillegg har jeg modifisert litt til min størrelse. Jeg har strikket i en tråd Puno og to tråder Fairytale.

 1. Se der er Ganni versjonen din !!
  FIIIIN !
  og hvilken fin blåfarge – den kledde du godt.

  Her strikker jeg den som kom først, altså litt forskjell på fronten, og har selvsagt måtte rekke opp ett par ganger…super ergelig, da jeg ville gjerne ha den ferdig til mandag som kommer, for da reiser vi tilbake til Italia….tro om jeg får til det i løpet av helgen?

  Blant annet fulgte jeg ikke med på hvor lang ermene skulle bli, bare at jeg skulle ha noe sånn som 32 «kast»…..var jo altfor lang da jeg skulle starte med å felle av….arg……… jaja…..

  Nyt helgen fine du – og du, håret ditt ser utrolig fint ut !!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..