Vakre, vakre september

September måned kan være så fin. Ja, det er litt vemodig at den bærer med seg høst, men den gir naturen en nydelig glød.Gater, parker og omgivelser blir overøst med bladkonfetti og fargespillet kan vi nyte i dager og uker fremover. Jeg blir så glad av å betrakte naturkunstenverket.Det går fortsatt an å nyte en stille stund i hagen.  Er det ikke merkelig hvordan mat og drikke smaker ekstra godt utendørs?

Jeg skal hente barnebarna i barnehagen i dag og ha dem på ovennatting. Det er en stund siden sist og jeg har planer om at vi skal gå tur i nærområdet i morgen og ta lunchen med ut. Håper de har like lyst til det som meg, og at været er med på laget.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

9 kommentarer om “Vakre, vakre september”

  1. Ja, september er en meget smuk måned! Og lidt vemodig fordi det går mod vinter … Hvor lyder det dejligt at du skal være sammen med dine børnebørn! Jeg er sikker på at I hygger jer lige nu! Jeg krydser fingre for godt vejr til frokosten i morgen!
    Kh Nana

  2. Sikke nogen flotte billeder septemberbilleder! Her i Nordjylland har september måned været helt fantastisk, mild og næsten vindstille – noget vi ikke er vant til her oppe 😉 Vi må nyde de smukke blade nu, før de falder af og blæser væk! Håber I får en dejlig dag/frokost i morgen!

  3. Flotte bilder. Nå er september på hell men enda noen fine dager igjen. Her opp i nord har vi hatt mange fine høstdager med sol og varme i tillegg. Er ikke vant til det på denne tiden av året. Kan faktisk sitte ute og nyte været og fine høstfarger. Kos deg sammen ned barnebarna.

  4. Mat og drikke smaker ALLTID bedre når enn spiser ute 🙂
    Her skal kaffe på torget i Bolsena nytes, og det UTE i solskinn og vakkert italiensk høstvær, som betyr sol og 22 grader, MEN kaldt i skyggen !
    Kos deg med barnebarn på besøk, jeg er sikker på at de vil like å ta med niste ut på tur.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..