Det er min dag

I dag er det min dag. Jeg har fødselsdag og det kjennes både godt og litt vemodig.Godt fordi jeg har så mye å være takknemlig for. Takknemlig for alle de klisjefylte tingene som helse, familie, barn osv., men også for at jeg har fått evnen til å glede meg over de bittesmå og enkle tingene i livet, og ikke minst evnen til å se dem. Vemodig er jeg fordi jeg synes tiden og årene går så altfor fort. Fra å være småbarnsmor og til nå å være mormor, ja, hva skjedde liksom?

Jeg er fortsatt på farten på jobb og bor på hotell i Oslo igjen. Jeg kommer hjem sent i kveld, men nå først skal jeg spise frokost her på hotellet sammen med Malin, yngstedatteren som bor og jobber her i byen.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

32 kommentarer om “Det er min dag”

 1. Til lykke med fødselsdagen! Skønt at du kan mødes med din datter i dag 🙂 Jeg kender virkelig godt fornemmelsen af taknemmelighed og vemod på én gang i forbindelse med fødselsdag. Det er mærkeligt at man bare bliver ældre uden helt at kunne følge med … Men størst er taknemmeligheden 🙂
  Kh Nana

 2. Gratulerer med dagen 🙂
  Tusen takk for all glede og inspirasjon jeg har fått i hverdagen av å følge bloggen din.
  Alle oppskriftene du har delt og har jeg lurt på noe har jeg alltid fått svar 🙂
  Hilsen Solveig

 3. Gratulerer med dagen!
  Takknemlegheit er ei stor gåve.
  Og heldige er alle som evner å sjå «det store » i dei daglegdagse tinga. Ha ein god dag 🍀🌹🍁

 4. Stort tillykke med fødselsdagen 🙂 Kan rigtig godt følge dig i at tiden går så stærkt, at man dårligt kan følge med. Ønsker dig en dejlig dag med hyggelig frokost med yngstedatteren, håber at solen skinner, som den gør her hos mig 🙂

 5. Hipp, hipp hurra for deg idag 🙂

  Ja, eldre enn blir, ser enn liksom litt anerledes på livets gleder.

  Hyggelig at du får truffet på datteren din idag, mens du er i Oslo, bare å kose seg !!

 6. Gratulerer med dagen til en flott kvinne.👑🍾🥂 Du har en fin blogg som er det er veldig hyggelig å følge. Og så er det godt med mennesker som setter pris på livet og kan glede seg over de små tingene óg. ☀️Solen skinner over Oslo!

 7. Gratulerer masse med dagen din 🙂 Det er en fornøyelse å lese bloggen din .Gleder meg til hvert nytt innlegg 🙂

 8. Gratulerer med dagen😊Ser ut som du kler deg så «sveisent». Har du vurdert å ha noen antrekksposter innimellom på bloggen? Savner voksne norske damer som viser hverdagsklær.

  1. Tusen tusen takk, Anne🙏🏻. Enig med deg, jeg savner også det, men vet ikke om jeg er rett person til å vise klær. Tusen takk for tipset. Alltid kjekt med ny inspirasjon. blinyblogg.no viser klær og antrekk for voksne damer, men de er sponsede klær altså, tror jeg. Jeg savner generelt norske godt voksne kvinner som har inspirerende og delikate hverdagsblogger. Klem, Ingrid

 9. Forsinket gratulasjon fra meg! ⚘🙂❤ Koselig at du fikk treffe datra di, alltid kjekt å møte ungene 😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..