Grønne planter

Jeg er litt hekta på grønne planter om dagen. Trolig fordi det er litt i tiden akkurat nå og de ses over alt, for når sant skal sies er jeg ikke veldig god på dem og foretrekker de som skal ha lite vann. I alle fall de som godt kan være litt tørre før vanning.Her er de to siste tilskuddene til min grønne familie og jeg håper jeg klarer å holde liv i dem en stund. Grønne planter gir så god atmosfære i et hjem, synes jeg og jeg blir rett og slett glad av å ha dem rundt meg.

 

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

12 kommentarer om “Grønne planter”

 1. Veldig stilfulle de der..:)) Pynter opp på en «rolig»måte… Ha en fin lørdag videre ❤ Annebe

 2. Smukt! Jeg husker at grønne planter var moderne da jeg flyttede hjemmefra først i 80’erne. Og nu er de in igen. Jeg har en del, men ingen så store som den du har i kurven. Sådan en ønsker jeg mig!

  1. Ja ikke sant, jeg husker også godt 80`tallet med de store fikusplantene og yuccapalmene. Alt kommer tilbake, og nå er det in med fløyelsbukser og fløyelsjakker med teddyfór. Vi har vært der tidligere også, du og jeg, Nana. Klem, Ingrid

 3. Grønnplanter er kommet tilbake for fullt. Planten med striper i bladene har jeg ikke sett før. Passet så bra på pidestall og krukke som er litt robust.

  1. Tusen takk, Helen. Jeg er også godt fornøyd med stolene,(vi har to) men ikke med stoffet. Det så helt annerledes ut i butikken enn da det kom hjem i vår stue. Koksgrå møbelstoff er absolutt ikke meg. Klem, Ingrid.

   1. Så synd du ikke ble fornøyd med stoffet da……
    Ofte er lyset i butikker forskjellige enn hva enn har hjemme i stuen sin !

    Ser lekker ut uansett, og på bildet her ser de nesten litt blå ut…..Håper du liker de bedre med tid……

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..