I Oslo en vanlig mandag

Jeg er i Oslo igjen, og Malin tok meg med ut for å spise en lett middag. Som vanlig spiste vi på et sted jeg aldri hadde funnet frem til, men så god mat som vi spiste. Et litt spesielt sted var det, og en avisanmeldelse kalte stedet «Absurdistan». Stedet heter Viet Nam House og har vietnamesisk asiatisk mat.Innredningen er som en hule med okergule vegger og pyntet opp med divre stasj og kunstige planter og blomster.Til forrett spiste vi nydelige ferske freshe vårruller med en peanøttsaus som smakte himmelsk.

Andre retten var en nudelsuppe med oksekjøtt som også var veldig god. Til den blei det servert friske og knasende sprø spirer, thaibasilikum og superhot chili. Jeg er glad at jeg bare tok en liten bit av den oppi suppen min. Jeg synes det er så gøy at Malin tar meg med for å spise på små steder litt utenom det vanlige, og det på en helt vanlig mandag på jobb.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “I Oslo en vanlig mandag”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..