Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.
Vis alle innlegg av ingridtunheim
6 kommentarer om “God morgen med chiagrøt”
Har enda ikke brukt chiafrø..men har lyst å prøve det :)) Ser jo fristende ut det du har laget her.. Fine bilder og god mat i det forrige innlegget også ❤ Annebe
Tusen takk for hyggelig lesning og fine innlegg 🙂 I min chiagrøt har jeg ofte også litt cottage cheese og litt kokosolje, holder meg litt lenger mett på det. Ha en fin dag, klem Line
Det kommer jo an på hva du liker. Jeg blander bare ingrediensene i et glass uten faste mål og setter den i kjøleskapet en time eller over natten. Googler du chiagrøt finner du en mengde oppskrifter. Klem, Ingrid
Har enda ikke brukt chiafrø..men har lyst å prøve det :)) Ser jo fristende ut det du har laget her.. Fine bilder og god mat i det forrige innlegget også ❤ Annebe
De må du prøve, Annebe, der er så gode, synes jeg og sunne også, sies det. Klem, Ingrid
Tusen takk for hyggelig lesning og fine innlegg 🙂 I min chiagrøt har jeg ofte også litt cottage cheese og litt kokosolje, holder meg litt lenger mett på det. Ha en fin dag, klem Line
Kokosolje har jeg ikke prøvd, men det var et godt tips. Tusen takk. Klem, Ingrid
Hvordan laver du chiagrøden? Ville vældig gerne prøve, men er usikker på hvordan det smager bedst.
Det kommer jo an på hva du liker. Jeg blander bare ingrediensene i et glass uten faste mål og setter den i kjøleskapet en time eller over natten. Googler du chiagrøt finner du en mengde oppskrifter. Klem, Ingrid