Et enkelt oppbevaringssystem

Jeg har laget et enkelt system for oppbevaring av strikkepinnene og heklenålene mine. Ja, jeg laget det for en tid tilbake, men fikk lyst å vise det frem til deg som ikke har sett det før. Tidligere oppbevarte jeg alt sammen hulter til bulter i er forferdelig rot.Jeg har det hengende på veggen ved min gamle symaskin, og der tar det ikke opp hverken verdifull gulv-eller benkeplass. For meg passer dette perfekt, kanskje noe for deg også?Julen nærmer seg, og mange av oss har det vi trenger og mer til.  Kanskje noe lignende kunne være en kjekk julegave å lage og gi til den strikkeglade. Systemet kan jo lages i et utall varianter og farger, stoff og tilbehør.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Et enkelt oppbevaringssystem”

  1. Flott til og ha orden i pinnen sine. Har tenkt på en slik mange ganger men er bare blitt med tankene. Kan ikke sy en slik selv men har mange kjente som sikker gjør det for meg. Skjønner ikke hvor du tar overskudd fra med jobb og sying i tillegg. En fin dag til deg.

    1. Jeg jobber ikke full stilling og har en mann som er flink til å stelle hjemme. Da får jeg fritid til å gjøre andre ting, og så ser jeg sjelden på TV. God helg til deg, Anna-Marie. Klem, Ingrid

  2. Hvor er det en god ide! Jeg ligger altid og roder min store kurv igennem, når jeg skal finde hæklenåle eller strikkepinde – det her ville da give et fantastisk overblik.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..