Krydderbrente mandler er både sunt, godt og enkelt å lage, og jeg laget disse i formiddag. Skal man først spise noe digg til et glass bobler, vin, eller en G&T i weekenden, gir det en god følelse når det i tillegg er sunt. I alle fall får jeg litt bedre samvittighet når jeg spiser snacks som smaker godt og samtidig gjør godt for kroppen min.
Har du lyst å lage dem, finner du oppskriften HER. Det er fort gjort, ca 30 minutter vil jeg tippe, og de smaker best når de er blitt kalde. Jeg synes oppskriften har litt lite salt, men det er selvfølgelig opp til deg hvor mye salt du liker.
Det är så gott med brända mandlar, jag har bara provat de med socker. Det låt gott med kryddor också, men jag är lite känslig mot paprika och chili. Så då är de med sirap bättre för mig:).
Jag har ändrat inställning i min blogg nu så de med Open-Id kan kommentera:)
Ha det fint
Kram Maria
:o)
Spennende! Håper det smakte! Jeg liker at folk legger litt sjel i maten, desserten eller snacksen. Det smaker ofte bedre etterpå når man har lagt litt jobb i det også.
Jeg liker også selvgjort, Helene, og disse er veldig gode. Klem, Ingrid