Ting jeg liker

Jeg liker nesten alt som naturen gir meg, og i dag har jeg plukket furukongler. Kongler jeg skal bruke fremover mot jul. Om du søker opp pinecone eller kongler på Pinterest, får du opp et hav  av bruksmuligheter og inspirasjon. Det er fort gjort at tiden flyr når jeg er der. Det er så inspirerende, og det finnes så ufattelig mange dyktige folk det ute som byr på kreativiteten sin.De er av varierende størrelse og kvalitet, konglene, og jeg ga dem en liten vask i kaldt vann før jeg la dem til tørk.Når disse er ferdig tørket og sprunget ut, får jeg se hvem som skal få bli og hvem som må ut. Tørkede lerkekvister med kongler på er jeg også veldig glad i, året rundt, og fine steiner også. Ja, jeg liker egentlig nesten all naturlig pynt.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

7 kommentarer om “Ting jeg liker”

  1. Så herleg at det er fleire som sanket kongler. Eg har små og store i mange størrelser, samla frå mange land. Nokre få ligg framme heile året, men til jul er det mange som kjem fram. 🎄
    Og blir dei blir stygge, blir det fyrt i ovnen med dei.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..