Veien videre

En stor stor takk til alle dere som kom med innspill til innlegget mitt i går om veien videre, og til alle dere andre også. Det ser ut som dere liker den veien jeg har valgt hittil, ja takk til litt av alt. Jeg liker også det, for det er meg. Litt av alt og mye om lite.Noen liker antrekksbildene mine. Det gjør ikke jeg, og føler meg skikkelig ubekvem foran kamera altså. Jeg kjøper ikke så ofte nye klær, men litt i ny og ne, så her på bloggen blir det for det meste klesstilen min du får se og ikke så mange nye antrekk.

Spørsmålsrunde har jeg fått forspørsel om å ha, men dropper det da det ikke ser ut for å være noen stor interesse for det.

Jeg er akkurat kommet hjem fra jobb og har tatt på meg en strikkekjole fra Lexington, et bredt brunt belte og skjerf i halsen. Det var deilig å komme hjemom en tur midt i arbeidsperioden og mannen har søndagsmiddagen klar. I morgen stilles klokken på 04.30 for å ta fatt på siste arbeidsdag denne perioden. Da går turen bl.a. til Oslo og til Zürich.

Før det skal jeg i alle fall i kveld se første episode av den nye svenske serien på NRK1, Vår tid er nå. Siste episode av Victoria får jeg se på nett-TV en annen dag.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

20 kommentarer om “Veien videre”

  1. Jeg liker bloggen din slik den er ..enkel,delikat og inspirerende . Og ha gjerne masse antrekksinnlegg, du har fin stil og er veldig flott .. lekker i dette antrekket du viser her :)) Kos deg med kvelden ❤ Annebe

  2. Jeg skal også se den nye serien sammen med mannen- koselig det😊Er enig med hun over her- du er flott😊Nyt fritimene før jobb!

  3. Var det ikkje ein flott start på en svenske serien? Gleder med til fortsettelsen, eg trur denne blir spennande å følge framover. I motsetning til andre er eg ennå meir interessert i bilde ved sida di enn kjolen din (ha, ha ikkje misforstå, eg har ingen ting mot den heller 🙂 ) er det Gunn Hattestad? Det var eit nydeleg bilde i alle fall.

  4. Jeg liker bloggen din slik den er ! Koselig og inspirerende. Artig at du har malerier malt av min sambygding Gunn Vottestad, hun har et flott galleri i Nyksund som jeg pleier å besøke 🙂

  5. Så elegant du er i antrekket ditt. Så fint det er og piffe det opp med skjerf og belte. Du kan det med klær.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..